Bemiddeling

Uw schip verkopen

Vaart Watersport is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte jachten. U overweegt om uw schip te verkopen? Vaart Jachtbemiddeling is voor u dan beslist de juiste partij.

Samenwerken met Vaart, betekent voor u, dat uw schip op uw eigen ligplaats kan blijven liggen. Uw schip ligt niet in een verkoophaven, waardoor de duurzaamheid gewaarborgd blijft. U kunt optimaal gebruik blijven maken van uw schip. U bent actief betrokken bij de verkoop, bezichtigingen gaan alleen op afspraak. Wat voor u zeker interessant is, is dat wij werken op basis van “No Cure – No Pay”. Dus als wij uw schip niet verkopen, dan bent u ons geen courtage verschuldigd.

Vul hier het bemiddelings – verkoop aanvraagformulier in!

  NAW gegevens

  Voornaam

  Achternaam

  Straatnaam + huisnummer:

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Opmerkingen

  Gegevens van uw Schip

  Soort

  Merk

  Type

  Ligplaats

  Maten (lengte x breedte x diepgang)

  Merk van de motor

  Motor vermogen

  Bouwjaar

  Vraagprijs

  Omschrijving

  Graag ontvangen wij een aantal foto's van uw schip: (Max. 10mb per foto)

  U bent op zoek
  naar een (ander) schip

  Voor een goed gebruikt schip is onze website een goede blauwdruk van ons aanbod. Ook adverteren wij regelmatig in de bekendere bladen zoals Boten, Yachtfocus en Boten te Koop. Maar het kan ook zijn dat u op zoek bent naar iets specifieks. Internationaal presenteert Vaart haar aanbod op diverse sites, waaronder Boatshop24, waardoor onze schepen wereldwijd gevonden en bekeken worden.

  Wij hebben een steeds groter groeiend bestand met potentiele kopers en verkopers van nieuwe en gebruikte schepen. U begrijpt dat als u op zoek bent naar iets speciaals, dat specifiek bij u past, dat het handig is als uw makelaar een goed netwerk heeft met een database aan gegevens. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op, u hebt tenslotte niets te verliezen en stel samen met ons een zoekprofiel op voor uw droomschip. Klik hier als u naar ons actuele aanbod wilt.

  Gezocht

  Door onze goede verkoopresultaten, zijn wij doorlopend op zoek naar goede werfgebouwde jachten, kotters, vletten en sloepen voor bemiddeling. Informeert u eens vrijblijvend naar onze bemiddelingscondities.

  Verkoopcondities

  Bemiddelingskosten

  Onderstaand ziet u een tabel met onze zeer aantrekkelijke en voordelige bemiddelingskosten. Deze bedragen zijn totaal prijzen, waar al onze standaard advertentie- en overige kosten bij inbegrepen zijn. Indien uw boot verder dan 50km van ons bedrijf ligt, berekenen wij u bij verkoop of einde overeenkomst de gereden kilometers tegen een tarief van € 0,50 per gegereden kilometer. Dus geen moeilijk gedoe met percentages, maar duidelijke taal.

  Bemiddelingskosten motor- en zeilschepen

  VerkoopprijsCourtage excl. BTW
  tot € 100.000,-€ 2.500,-
  van € 100.000,- tot € 200.000,-€ 5.000,-
  van € 200.000,- tot € 300.000,-€ 7.500,-
  van € 300.000,- tot € 400.000,-€ 9.500,-
  vanaf € 400.000,-€ 11.500,-

  Bemiddelingskosten Sloepen

  VerkoopprijsCourtage excl. BTW
  tot € 20.000,-€ 1.750,-
  van € 20.000,- tot € 100.000,-€ 2.500,-
  vanaf € 100.000,-€ 3.000,-